Mina Company

Introduktion

MinaCompany er et kreativt og innovativt værksted, der kombinerer hjælp, støtte og vejledning til mennesker i udsatte livssituationer med ressourcestærke frivillige og socialfaglige medarbejdere.

MinaCompany er en virksomhed, som redesigner og upcycler gammelt genbrug.

MinaCompany er en virksomhed med plads til skæve ideer og med fokus på, at ressourcerne findes i alle mennesker.

MinaCompany er også stedet, hvor unge studerende kan stifte bekendtskab med virksomhedsdrift, produktion og alle øvrige aspekter af iværksætteri.

MinaCompany er summen af mange års idéer og tanker, som endelig er blevet til virkelighed

Mina Company er en del af den socialøkonomiske virksomhed MinaGroup. Forestil dig en virksomhed, der fungerer på almindelige markedsvilkår – men bruger overskuddet til at skabe arbejdspladser for udsatte samt finder svar på bæredygtige løsninger og afhjælper udsathed. Sådan er denne socialøkonomiske virksomhed.

MinaCompany bliver også den fremtidige base for Den Digitale Ressource Bank.

 

Bliv samarbejdspartner

  • Vil du samarbejde med en virksomhed, der skaber overskud til dem som har underskud?
  • Vil du samarbejde med en virksomhed, der kombinerer bæredygtigt design med frivilligt arbejde og arbejdspladser til unge i udsatte livssituationer?

I MinaCompany samarbejder vi med det offentlige, det private erhvervsliv og lokalområdets foreninger.

Er du eller din virksomhed interesseret i et samarbejde, kan du kontakte os på company@minagroup.dk

Nyheder

  • MinaCompany iværksætter - Sig hej til Lucas. Lucas er 17 år gammel og afsluttede 9 kl. i sommeren 2019. I sin fritid går han til fodbold i den lokale fodboldklub. Lucas valgte ikke som de fleste andre på hans årgang, at fortsætte med en ungdomsuddannelse. Lucas valgte at arbejde og efter et halvt års tid på arbejdsmarkedet, har […]
  • MinaCompany Reception - Torsdag d. 27 februar var en stor dag i MINA GROUP, her fejrede vi åbningen af MinaCompany, som er seneste del af vores social økonomiske virksomhed. MinaCompany er et kreativt værksted, et nytænkende tilbud til mennesker som, har mod og lyst til at skabe, genbruge og redesigne bæredygtige løsninger. Solen skinnede og regnvejret stoppede for […]