MinaCompany iværksætter

Sig hej til Lucas.

Lucas er 17 år gammel og afsluttede 9 kl. i sommeren 2019. I sin fritid går han til fodbold i den lokale fodboldklub.

Lucas valgte ikke som de fleste andre på hans årgang, at fortsætte med en ungdomsuddannelse. Lucas valgte at arbejde og efter et halvt års tid på arbejdsmarkedet, har han fået mod på starte egen virksomhed.

Ideen startede når Lucas kom på besøg hos sine bedsteforældre, de fortalte at mange ældre ikke får gjort ordentligt rent. Lucas tænkte derfor (da han godt kan lide at gøre rent) at kan han kunne hjælpe dem. Det blev startskuddet til en ny karriere for Lucas. Nemlig direktør i NemRengøring

NemRengøring tilbyder rengøring til private og mindre erhverv. Lucas har indkøbt en ladcykel og alle de nødvendige materialer, så han hurtigt og nemt kan komme rundt til sine kunder i Korsør.

For at komme godt fra start, har Lucas valgt at gennemgå et forløb i MinaCompany, her får han mulighed for rådgivning og sparring omkring alle aspekter omkring det, at starte sin egen virksomhed.

Ved første møde med Lucas, fik vi en god snak omkring hvem Lucas er, hvorfor han er blevet iværksætter og ikke mindst hvilke drømme han har for sin nye virksomhed. Selvom Lucas endnu ikke havde taget stilling til, om han vil deltage i vores iværksætterforløb, fik han allerede under første samtale et par gode råd med på vejen.

Siden vores første møde med Lucas, har han valgt at takke ja til vores tilbud, så i dag er første skridt på vejen, at få fotograferet ham og hans cykel. Billederne skal bruges i hans markedsføring af virksomheden.

Et af de næste skridt bliver en markedsføringsstrategi, så han får fastlagt hvilke medier og hvilken målgruppe han vil henvende sig til. Derudover vil han modtage rådgivning omkring bogføring, forsikringer, skat, moms og alle de andre ”kedelige” men nødvendige emner når man driver virksomhed. Vi gør dog vores bedste for, at bringe det ned i øjenhøjde og tale de unges sprog for ellers taber vi dem undervejs.

MinaGroup som driver MinaCompany har et stort netværk af personer med mange forskellige kompetencer. Vi har også en iværksætterrådgiver ansat, som er klar til at samle alle trådene så Lucas får den bedst mulige start på sin karriere som selvstændig.

Synes du også Lucas og NemRengøring fortjener en god start? Så følg ham på Facebook og ring til ham for en aftale, om hjælp til din næste rengøring.

Vi byder derfor Lucas og hans firma NemRengøring velkommen i MinaCompany.