Køkken
Læs mere om Mina køkken
Som en del af vores sociale initiativ tilbyder MinaGroup fælles frokost til medarbejdere, samt borgere i forløb ca. 3 gange ugentligt. Her tilberedes maden af medarbejdere og borgere i forløb med udgangspunkt i deres ønsker og præferencer, men også under forudsætning af en sund og varieret kost.
Vi har i MinaGroup haft fokus på mangfoldighed i køkkenet, hvor der b.la. bliver lavet mad fra alle hjørner i verden for at sikre at alles præferencer og ønsker bliver tilgodeset.
Under arbejdet i køkkenet bliver der lagt vægt på samarbejde intern blandt medarbejderne, hvor der forsøges opkvalificering af sociale, faglige samt koordineringsevner. Deltagerne på køkkenholdet oplever efter endt forløb at de har fået større forståelse for behandling af råvarer, samarbejdsevner samt vigtigheden i at bidrage og give plads til andres inputs undervejs i opgaveløsningen.
De forskellige arbejdsopgaver i køkkenet består af følgende:
- Tilberedning af madplan
- Udarbejde indkøbsliste og handle ind
- Tilberedning af mad til ca. 10-15 personer.
- Skære, snitte og hakke forskellige grøntsager.
- Opvask og oprydning efter madlavning og spisning.